Despre noi

Joacă educativă

Credem că educaţia este cheia succesului atât pentru oameni cât şi pentru societăţi, şi că educaţia începe cu primele momente ale vieţii.

De aceea încercăm să creăm jucării şi jocuri care stimulează simţurile copiilor şi ajută la dezvoltarea tuturor abilităţilor relevante fiecărei vârste în parte - totul într-un mod distractiv şi atractiv.

Noi creăm jocuri si jucării din lemn, educative care încântă bebeluşii, copiii mici, preşcolarii şi părinţii deopotrivă. Scopul nostru este de a crea jucării ce sunt simple, dar versatile, care stimulează copiii să se joace în diverse moduri creative, stimulând astfel curiozitatea lor şi explorarea lumii care îi înconjoară.  

 

Fabricat din lemn

Alegerea noastră de materiale se bazează pe respectul pentru mediu şi oameni.

Lemnul este un material reciclabil, nepoluant şi durabil, atunci când este recoltat responsabil - un obiect pentru care ne luptăm la selectarea furnizorilor noştri.

În mâinile copiilor, jucăriile de lemn sunt inofensive, dar durabile, permiţând a fi înmânate altor copii, chiar generaţiei următoare.

 

Calitate şi siguranţă

Siguranţa este primă preocupare pentru noi. Toate jucăriile şi jocurile noastre au dispozitive de siguranţă pentru copii, vopsea netoxică şi respectă ultimele norme ale UE pentru jucării.

În etapa de pre-producţie, selectăm cu atenţie furnizorii noştri pe baza istoricului acestora în materie de siguranţă, calitate şi design a jucăriilor noastre în conformitate cu normele europene de siguranţă a jucăriilor.

În etapa de pre-producţie efectuăm teste de siguranţă cu ajutorul unor societăţi de testare independente renumite, pentru a ne asigura de faptul că jucăriile sunt conforme cu cele mai noi norme EN71 în ceea ce priveşte proprietăţile mecanice, de inflamabilitate şi chimice.

În cele din urmă, înainte ca jucăriile să fie introduse pe piaţă, verificăm ciclul de producţie pentru a ne asigura că siguranţa şi calitatea sunt îndeplinite în cel mai bun mod.